Tegnap ismételt látogatást tettünk a Klassz étterembe. A legutóbbi tapasztalatok alapján azt reméltem, hogy nem fogunk csalódni, és nem is tettük. A hely dizájnjáról már írtam a korábbi bejegyzésben, és mivel nem változott azóta, ezért most ezt a részt kihagyom. Hasonló a helyzet a kiszolgálással is, csak annyit jegyeznék meg, hogy öten voltunk, mindenki menüt evett, és pontosan úgy szolgáltak ki minket, mintha fejenként 50.000 forintot hagynánk ott. Egy rendes helyen ennek így is kell lennie, többek között emiatt fogok elmenni ide vacsorázni is.
Egy szó mint száz a szokásos kezdő kenyér+vaj után gyorsan meg is kaptuk a kacsa erőlevest palacsintával. Jó erős húsleves volt, markáns kacsa ízzel, a palacsinta tésztát viszont én nem szeretem levesbe, de ez személyes vélemény, aki szereti, annak nem lehetett vele problémája.
A második fogás bakonyi csirke volt tésztával. Mind a két összetevő jól volt elkészítve, a tészta nem volt túl főzve, a csirke is jó ízű volt, és szép számmal lehetett húst találni benne, nem csak szaftból és gombából állt.
Az előző alkalomhoz hasonlóan most is Konyári rozé fröccsöt ittam az ebéd mellé, és desszert gyanánt még egy kávé is elfogyott. Borravalóval az egész került 1700 forintba, amiből a menü 890.- volt.
Összefoglalva, a hely hozta a megszokott formáját, és ha azt is beleszámolom, hogy most menüt ettem (amivel általában nem lehet túl magas elvárásokat támasztani), ráadásul mennyiért, akkor tízből kilencet adok.